Sportolási lehetőségek

Intézményünk hosszú évek óta együttműködik az UTE különböző szakosztályaival.

Labdarúgás:

Kiemelkedően jó a kapcsolatunk az UTE Labdarúgó Akadémiával, amely a Bozsik programon keresztül biztosítja az óvodás korosztály (5 éves) számára a rendszeres játék-edzés-mérkőzés lehetőségét itt az intézményben. A programban való részvételért intézményünk számtalan mozgásfejlesztő eszközt kapott az MLSZ-től, amelyet nem csak az edzéseken, hanem a mozgásos tevékenységekben is használhatnak a gyermekek és az óvodapedagógusok.

  • UTE Labdarúgó Akadémia
  • Ovifoci program
  • Intézményünkben Ovifoci működik az UTE Akadémia által. Várjuk 5 évet betöltött lányok és fiúk jelentkezését. A foglalkozás célja a labdarúgás, mint sportág megismerése, elsajátítása alap szinten. Ezen felül képességeiket koordinációs gyakorlatokkal, labdás ügyességi feladatokkal fejlesztik az oktatók.

Program felelős személy:                                                                                                          Gyöngyösi Attila              attila.gyongyosi6@gmail.com          +36-70-779-8678

Korcsolya:

“Kedves Szülők!

Az Újpesti Torna Egylet 1993 óta nagyon jó kapcsolatot ápol az Újpesti Liget Óvodával és Királykerti Tagóvodájával. Az UTE Korcsolya szakosztálya minden évben meghirdeti a megyeri úti jégpályán a nagy- és középső csoportosok  számára a korcsolya oktatási tanfolyamot. Több turnusban várjuk a jelentkezéseket és szerencsére minden évben nagyon sokan élnek ezzel a lehetőséggel. Jó pár éve – köszönhetően az állami támogatásoknak-, teljesen ingyenessé tudtuk tenni az oktatás első turnusát (jéghez szoktatás). Az intézmény és a jégcsarnok között saját busszal szállítjuk a gyerekeket és a szükséges felszereléseket (korcsolya, fejvédő) is ingyenesen tudjuk biztosítani mindenkinek, akinek szüksége van rá. Az oktatás végeztével sem engedjük el a gyerekek kezét, vannak továbblépési lehetőségek egyesületen belül, akár jégkorong, akár műkorcsolya felé.  Azt is jó látni, hogy a nálunk év közben tanulók az Önkormányzat által működtetett jégpályára hobbi szinten is lelkesen járnak.

Szeretnénk tovább folytatni a több évtizedes jó kapcsolatot és várjuk minden évben a korcsolyázni vágyó ovisokat.”

Keszthelyi Miklós (Miki bácsi), UTE korcsolya-oktatás vezető